Dosarul Revolutiei. The Past is Coming (80). Declaratia lui Vasile Dragu (21.11.2006): “…In acea noapte [21.12.1989] m-am intilnit cu un fost coleg de liceu care lucra la Securitate pe nume Motoran Constantin. Acesta era in civil si mi-a spus ca zona este impanzita de organele de securitate, militie, sa ma feresc [de] constructiile inalte si ca ar fi mai bine sa merg acasa…In noaptea de 23/24.12.89…cu un grup de necunoscuti am mers la liceul Unirea si am verificat interiorul. Aici am gasit combinezoane negre si tuburi de cartuse, dar si urme de sange in preajma canceleriei.”

Brasov, vol. 26, pp. 29-35
Dosarul Revolutiei. The Past is Coming (80). Declaratia lui Vasile Dragu (21.11.2006):

“…In acea noapte [21.12.1989] m-am intilnit cu un fost coleg de liceu care lucra la Securitate pe nume Motoran Constantin. Acesta era in civil si mi-a spus ca zona este impanzita de organele de securitate, militie, sa ma feresc [de] constructiile inalte si ca ar fi mai bine sa merg acasa…In noaptea de 23/24.12.89…cu un grup de necunoscuti am mers la liceul Unirea si am verificat interiorul. Aici am gasit combinezoane negre si tuburi de cartuse, dar si urme de sange in preajma canceleriei.”

deci nu toti, din diverse motive, n-au uitat, nici dupa aproape 17 de ani, in fata procurilor timizi (gen. Dan Voinea) ceea ce au trait in decembrie 1989…


Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s